Activitate distractiva eG SA:MP.

Salut useri ai comunitatii eGaming !

Inainte de anul nou, ne-am gandit sa renuntam putin la activitatile zilnice si sa ne mai destindem, asa ca eu (Radu_Toretto), impreuna cu adminul deW124, am organizat o mica activitate distractiva.

In ce a constat asta : Ne-am adunat la Gun Shop Los Santos cei ce au dorit sa participe, am cumparat itemul Parachute si de aici ne-am indreptat spre muntele Chiliad, imbarcati in 2 autobuze si cateva masini. Pe munte am zabovit cateva minute apoi am sarit toti odata cu parasuta. Dupa ce ne-am regrupat toti la baza muntelui, am alergat pana la gara Los Santos. Ne-am regrupat din nou la gara si toti participantii au primit suma de 5.000 $.

Va invit sa vizualizati imagini de la eveniment :

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

6 thoughts on “Activitate distractiva eG SA:MP.

  1. Ce actiune interesanta, mie unul mi-a placut extrem de mult si cred ca ar trebui sa existe cate o astfel de initiativa in fiecare saptamana pentru ca aduce un plus de divertisment si placere in jocul fiecaruia. Imi place foarte mult ideea in sine, organizarea care este foarte buna si nu in ultimul rand numarul mare de doritorii care au participat la aceasta activitate. Ma bucur extrem de mult sa vad astfel de lucruri si observ ca pozele astea sunt demne de cele mai bune “Old Times”. Felicitari tuturor, in special Radu.

    Think different, think eGaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.