Beta și bonusuri la pre-comenzi pentru Hitman

Hitman

 

Pentru Hitman, Square Enix și Io Interactive ne oferă și câteva detalii despre beta și ce bonus va aduce pre-comenzile la joc.

Beta-ul va fi disponibil din 12 februarie pe PlayStation 4, iar pe PC va începe din 19 februarie, iar accesul la acesta se va face pre-comandând edițiile Full Experience, Intro Pack sau Collector’s Edition.

Pre-comenzile la Full Experience și Intro Pack sunt acum disponibile via PlayStation Store și includ “Requiem ‘Blood Money’ Pack,” care conține un costum Requiem legacy, un tricou Blood Money, cravată și mânuși, arma silențioasă ICA-19 Chrome și o bombă în formă de rățușcă albă de cauciuc.

Hitman va fi lansat din 11 martie cu o misiune prolog, care va avea loc la Paris (Franța), urmând ca din aprilie să fie disponibilă o misiune în Sapienza (Italia), în mai în Marrakesh (Maroc), iar altele vor urma periodic.

1 thought on “Beta și bonusuri la pre-comenzi pentru Hitman

  1. Eu unul sincer abia asteptam sa apara acest joc, si nu sa-l joc, ci sa ma uit pe youtube la gameplay-uri.. as vrea eu sa am componentele unui PC ce ar putea rula acest joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.