Cele mai importante jocuri prezentate la Gamescom

Oficial, Gamescom s-a deschis azi, 20 August, cu toate că unele companii de jocuri au prezentat deja produsele cu care au venit. Că rezultat al acestei ediții, multe jocuri sunt deja valabile sau vor fi valabile pe PC, Xbox One, PS 4 sau Ninentdo Switch.

Call of Duty: Modern Warfare Alpha Test on PS4

Momentan nu există o versiune valabilă acum, cei de la Activision anunța că utilizatorii Playstation 4 vor avea plăcerea de a testa nouă ediție Call of Duty într-o versiune Alpha Test. Acesta va avea începutul pe 23 August și va fi gratuit pentru toți playerii, chiar dacă nu ai un abonament PS PLUS. Din nefericire Alpha Testul este limitat la un 2v2 gunfight mode, pe toate mapele disponibile.

Creature in the Well

În joc este vorba despre un robot inginer care are misiunea de a opri entitatea monstruoasă care a distrus mașină vremii și cu această, ține orașul Mirage într-o furtună de nisip teribilă.


Death Stranding

Într-un final, jocul are un trailer pentru gameplay. Din păcate, nu se cunoaște nimic pentru ceea ce va conține story-ul jocului și despre ce este vorba.


Everspace 2

Anunțat la acest Gamescom, din nefericire, Everspace 2 nu va apare decât în 2021. Cu toate acestea, un gameplay oficial a fost lansat și chiar arată foarte bine. Se pare că din ultimul joc, ei au mai adăugat mape noi, o mulțime de arme și designuri pentru nave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.