Despre PGL

PGL Season 1

Cele mai bune 12 echipe din Europa și America de Nord s-au înfruntat vara aceasta în PGL Season 1 pentru premii in valoare de 110.000$.

După succesul înregistrat în primăvară cu sezonul de debut al competiției sale de CS:GO, începând din august PGL a oferit fanilor acestui sport electronic meciuri spectaculoase la o calitate înaltă a producției, marca PGL. În PGL Season 1 s-au reunit cele mai bune 12 echipe din lume, în premieră fiind vorba și despre formații din America de Nord.  Patru dintre cele mai bune concurente vor ajunge la București între 2 și 4 octombrie pentru a disputa etapele finale ale competiției.

 

Despre PGL

PGL a fost înființată în 2002 și are ca principal domeniu de activitate organizarea de evenimente naționale și internationale de sporturi electronic, independent sau împreună cu parteneri internaționali. Începând din 2002, PGL a găzduit competiții, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG.  În același timp, a susținut scena locală de eSports prin propriile campionate, care în cele din urmă s-au contopit sub brandul Romanian eSport Championship.  Studiourile PGL fac transmisiuni  în mai multe limbi, dar și coverage pentru ligi și evenimente esports din întreaga lume, inclusiv DreamHack,  The International și Campionatul Mondial de Sporturi Electronice  IeSF. În 2015, PGL a organizat CS:GO Championship Series Kick-off Season și a găzduit integral în studiourile sale transmisiunea în limba engleză pentru calificările turneului The International 5.

1 thought on “Despre PGL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.