East European Comic Con

Evenimentul care aduna la un loc pasionatii de filme, seriale, Sci-Fi, anime, gaming, technologie si nu numai, se desfasoara anul acesta pe 5-7 Mai la ROMEXPO.

East European Comic Con 2017, cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est, se anunta a fi mai mare, mai interactiv, mai spectaculos. Cu nu mai putin de 38 de mii de vizitatori in 2016, evenimentul de anul acesta promite sa aduca o experienta de neuitat in randul fanilor Comic books.

Fiind la a 5-a editie, EECC a reusit inca de la prima editie sa aduca pe scena unii dintre cei mai cunoscuti artisti, actori si autori, alaturi de care fanii au putut participa in sesiuni speciale, le-au luat autografe si au stat de vorba cu ei. Printre altele, participantii au putut lua parte la diferite concursuri precum competitii de League of Legends, Quiz-uri sau competitii de ilustratii.

La fel ca anul trecut, si de data aceasta principalele activitati vor fi sustinute pe 3 scene. Una dintre acestea, The Main Stage, va fi locul unde concursurile se vor desfasura, urmand ca celelalte 2 sa fie dedicate gamingului sau celebrilor tineri ai internetului.

Biletele au fost puse in vanzare, iar site-ul comic-con.ro anunta deja un procent de 79% din abonamente vandute, 39% din biletele zilei de vineri, 77% din cele ale zilei de sambata si nu mai putin de 45% din biletele zilei de duminica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.