FIFA 20 – Tot ce trebuie să cunoști despre noul joc.

S-a mediatizat mult pe paginile esports despre cum va arăta, ce va aduce noul joc, ce se va îmbunătății și totuși ce va lipsi din el.


Poate că este prea devreme să vorbim despre noul joc FIFA 20, însă ușor ușor, cei de la EASPORTS lasă puțin câte puțin să vedem ceea ce ne va aduce diferit față de ceea ce au fost în anii trecuți.

EA promite că anul acesta, apărarea controlată de AI va fi mult mai receptivă, nu va mai avea script-ul precedent (ar trebui să nu mai existe script deloc), suturile de la distanță nu vor mai avea aceeași precizie că în FIFA 19, iar grafica va fi îmbunătățită.

Eficientă de răspundere a comenzilor va fi actualizată și făcută cât mai bună.


Totuși cei de la EA nu au luat încă în considerare cererea jucătorilor care doresc refacerea modului de joc: Career mode ; mult mai spectaculoasă, mult mai dificilă, dar și mai realistă.

Pe lângă cele menționate, vor introduce și un nou mod de joc: “Volta Football” ; el va aduce înapoi elementele din jocurile FIFA STREET, un mod de fotbal 5 versus 5. În noul mod de joc, totul va ține de skill-urile jucătorilor de pe teren, dar și de la controller.

Jocul va fi lansat pe 27 Septembrie 2019.

În linkul de mai jos, EA a pus la dispoziție un sistem de votare pentru a alege jucătorul de pe copertă FIFA 20.

VOTE IT NOW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.