First Line-Up East European Comic Con 2017

Parte dintre oaspetii EECC 2017 au fost deja anuntati, desi inca ne mai putem astepta la surprize din partea organizatorilor.

Actorul Craig Parker, Haldir Elful din Lord of the Rings, Claudius Glaber in Spartacus, Lord Narcisse in CS’s Reign si Darken Rahl in Legend of the Seeker, va lua parte la eveniment in ziua de sambata (6 Mai) urmand sa discute cu fanii, sa faca poze cu acestia si sa le ofere autografe. Alaturi de el, Tom Wlaschiha, cunoscut pentru rolul Jaqen H’ghar, Nathaniel Buzolic, vampirul Kol Mikaelson din Vampire Diaries, Christopher Judge, Ellie Kendrick si Jefferson Hall si-au anuntat prezenta in diferite zile ale evenimentului.

De la aceasta editie a East European Comic Con nu vor lipsi nici artistii: Cristian Chihaia, Fredo and Pidjin, Puiu Manu, Victor Drujiniu sau Pisica Patrata. De asemenea, bine cunoscutul Artist’s Alley va fi plin si anul acesta, remarcandu-se SEREBE, Pillowzoid Studios, Octav Ungureanu, Max Dima si multi, multi altii.

Nici Creative Monkeyz nu rateaza EECC 2017! Ramona si Codin, creatorii Robotzi si au anuntat prezenta pe Main Stage in ziua de sambata de la ora 18!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.