Grand Theft Auto V – Are data de lansare


Grand Theft Auto V

 

Take-Two Interactive si Rockstar Games au anuntat oficial ca urmatoarul joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat in primavara anului 2013 pentru Xbox 360 si PS3. (Aici este putin interesant)

Grand Theft Auto V (numit simplu GTA V) este urmatorul joc din aceasta serie si are ca mediu de joc, orasul Los Santos. Exact, acelasi oras unde o mare parte din actiunea jocului GTA San Andreas se petrece. Daca esti un fan al seriei GTA nu imi pot imagina ca nu ai auzit de San Andreas, jocul care a primit 10/10 de la o marea majoritate de critici si desigur, doar raspunsuri pozitive de la comunitatile de gaming. Daca nu stiai,  eGaming detine un server GTA San Andreas multiplayer unde poti juca San Andreas cu prietenii tai (pentru mai multe detalii: Click Aici )

Veste proasta pentru fanii PC-urilor, Rockstar nu a mentionat nimic de o data de lansare pentru PC, tot ce au zis este:

“Astazi, suntem mandri sa va anuntam ca Grand Theft Auto V este asteptat sa se lanseze la nivel mondial in primavara anului 2013 pentru Xbox360 si PS3”

Dupa cum observati nicio vorba de PC. Totusi nu este asa surprinzator deoarece dupa cum Rockstar sunt obijnuiti, ultimele jocuri publicate de ei, prima data sunt lansate pentru console si dupa pentru PC, spre exemplu GTA IV a fost lansat in Aprile pentru console si in Decembrie pentru PC.

Nu a fost mentionat o data exacta cand va fi lansat jocul, dar din ce spun uni analisti, jocul va aparea inainte de 30 martie cand se incheie anul financiar doarece Take-Two au mentionat pierderi de bani in trimestul trecut, asa ca o lansare inainte de 30 martie ar insemna un profit pentru companie si nu vor mai fi nevoiti sa publice inca o pierdere. Desi multe compani isi lanseasa jocurile in sezonul vacantelor deoarece profitul creste in aceasta perioada, Rockstar decide sa lanseze jocul in Martie, de aici poti trage concluzia ca GTA nu are nevoie de publicitate, este un joc prea cunoscut pentru a pierde bani pe publicitate.

Jucatori pot pre-comanda jocul incepand cu 5 Noiembrie, orice magazin iti va lua fericit banii pentru un produs care nu are nici o opinie critica sau comentarii, asta da afacere.

Tu ce parere ai de joc, astepti sa joci GTA V Multiplayer pe eGaming? Daca ai omis trailer-ul , il poti viziona aici:

Sursa: Rockstar.com

 

(03.11.2012) – UPDATE: Urmatorul trailer va aparea pe data de 5 Noiembrie (Luni). Voi posta aici un link de la trailer imediat ce a aparut pe Youtube.

(06.11.2012) – UPDATE 2: Lansarea trailer-ului a fost amanata pentru saptamana viitoare pe data de 14 Noiembrie (Miercuri). Cum va aparea, voi posta aici imediat.

12 thoughts on “Grand Theft Auto V – Are data de lansare

  1. Cu siguranta imi voi schimba procesorul si placa video cu ceva pe 4 nuclee si 256 de biti placa video numai sa pot juca cu grafica la maxim. Cert este ca sigur jocul va lasa o multime de oameni cu gura cascata…

  2. Arata bine , pare un San Andreas evoluat , cu siguranta este cel mai asteptat joc al momentului.

  3. Jn3b00n are si Vinewood. Pare a fi mafia II dupa grafica de la trailer :-?? debia astept sa-l joc pe ps3 :X

  4. salut sa va mai luminez pe uni din voi sa aflat ca gta 5 va contine hatra din gta sa andreas o parte din gta 4 niste locati di al doilea oras din gva vice citi si aproape toata harta din red demention (nu stiu cum se scrie) iar masinile vor sa fie din toate gta-urile darasta nu prea e sigur .Un sigur lucru se stie ca rockstar e dezamagit ca nu a pus toate hartile din toate gta-urile asta ar fi vrut dar era inposibil in timp asa scurt si sau razgandit pt ca deza era prea asteptat jocul .personajul principal vrea sa fie ceva ruda a unuia din gta san andreas asta nu se stie care. a venit aici sa razbune gasca aia verde care era in san andreas si sa re cucereasca orasul vinewood asta se zvoneste despre povestea jocului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.