Grand Theft Auto V pentru Xbox 360 si PlayStation 3, amanat

grand-theft-auto-v-pentru-xbox-360-si-playstation-3-amanat-cand-apare-jocul_size1

Rockstar Games a anuntat o noua data pentru lansarea celebrului joc.

Grand Theft Auto V se va lansa pe 17 septembrie pentru Xbox 360 si PlayStation 3. Cei de la Rockstar au scris pe blog ca jocul “necesita mai multa slefuire pentru a ajunge la standardele pe care noi si, mai importat, voi le cereti”, pentru ca este un proiect complex. Astfel, jocul va aparea cu aproape 4 luni mai tarziu decat era programat initial.

Compania si-a cerut scuze pentru intarziere, insa fanii n-au fost impresionati. In numai cateva ore, pe blog au aparut aproape 5 mii de comentarii, multe dintre ele extrem de colorate, in care oamenii isi exprimau nemultumirea generata de amanarea lansarii jocului. La un moment dat, cineva de la Rockstar a aparut pentru a le spune oamenilor sa se calmeze.

GTA V va fi de 5 ori mai mare decat Red Dead Redemption, iar actiunea se va petrece in orasul imaginar Los Santos, care intr-o oarecare masura aduce a Los Angeles.

Ce-i drept, GTA V are toate sansele sa fie spectaculos. Trailerul #2 publicat de Rockstar Games acum cateva lumi arata foarte bine:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Vzue74y7A84&w=560&h=315]

Sursa: Yoda

5 thoughts on “Grand Theft Auto V pentru Xbox 360 si PlayStation 3, amanat

  1. Poate o sa sune stupid, dar daca stie cineva rog sa-mi spuna la ce se refereau cu “GTA V va fi de 5 ori mai mare decat Red Dead Redemption”, la ce se referea mai mare :)?
    Multumesc.

  2. Astept GTA V de cand s-a anuntat ca v-a aparea. Pare un joc nemaipomenit si sigur va luat titlul de jocul anului. Din cate am inteles, pentru PC va aparea mai tarziu, dar nu e problema pentru mine pentru ca nu de mult mi-am achizitionat un xbox 360.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.