Istoria Leaderilor SA:MP

577561_321187297950656_1670671350_n

Ca urmare a unei idei lansate de DStefan, a fost creata o lista cu toti liderii de pe serverul nostru de SA:MP chiar de la inceputuri. Discutiile au avut loc AICI, dupa care aSisTeNt a facut un topic in subforumul factiuni, in care a fost postata  lista completa.

Haideti sa discutam putin despre ei.  Credeti ca au meritat sa fie alesi?  A ramas ceva in urma lor ? Sau pur si simplu povesti cum a fost in acea perioada, ce concursuri se organizau sau mai pe scurt, cum era ‘viata’ pe server.

Lista completa o gasiti AICI

Multumim DStefan.

14 thoughts on “Istoria Leaderilor SA:MP

 1. Ce a fost inainte….acum vreo 2 ani,nu o sa se mai repete vreodata pe viitor.Vremurile de atunci erau extraordinar de frumoase,nu o spun fiindca am fost si eu lider,o spun fiindca nu era monotonia de acum…si atati copii frustrati..si chiar daca erau si pe atunci,erau mascati de cei cu mai mult creier.

  Dar asta e,se spune ca tot ce e bun,tre` sa dispara.

 2. Lista este incompleta,s-au dat uitarii mai multi leaderi.
  Oameni gen BenQ,Dazzy,Smoke sau alti.

 3. Poate am omis eu, dar in topicul de la “Diverse” cred ca am scris. In cazul in care cineva isi aminteste de alti leaderi care au condus factiunile respective sa anunte (PM unui Moderator) si vor fi adaugati.

  Oricum, mie imi pare bine ca s-a realizat aceasta lista, unde toata lumea poate vedea leaderi factiunilor care prin indeplinirea sarcinii functiei respective au ajutat serverul intr-un fel sau altul.

  Speram sa fie cat mai lunga.

 4. Inainte erau lideri buni care tineau factiunile active..
  Acum toata lumea vrea masini/case/bizz-uri , din aceasta cauza afk-ul domina..

 5. BenQ, Shoping, Dezzy(PoWneR) si alti au fost uitati, multi alti. Oricum un gest frumos din partea celora care s-au gandit si la ei si la ceilalti admini. Respect pentru munca depusa de catre acestia, mi-am adus aminte de toti vechi jucatori si cu nostalgie in vorbe spun ca imi este tare dor de clipele petrecute alaturi de ei.( playerii gen Milenium, BenQ, dmxcuza, BanY_BmX si alti )

 6. Imi place foarte mult ideea, din nou DStefan vine cu idei geniale, in acest fel putem sa ne aducem aminte playeri care au ajutat la construirea serverului de sa:mp.

 7. Să sperăm că cei ce vor urma vor face măcar la fel de bună treabă ca şi majoritatea celor care au avut acest privilegiu.

  Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.