Nexus Gaming castiga BRONZUL pentru ROMANIA!

AVEM BRONZUL! Baietii nostri de la Nexus Gaming, reprezentand Romania, au castigat locul 3 la disciplina CS:GO a celei de-a 10 editii a Capmionatului Mondial de eSports (IeSF)!

Felicitam in primul rand echipa: BTN, XELLOW, jaxi, sXe ,SEMINTE, dar si pe oamenii care au facut posibil asta!

Campionii nostri si-au inceput parcursul la IeSF World Championship 2018 in Grupa F alaturi de Beyond (Thailanda) si Berzerk (Elvetia), reusind sa bata ambele echipe cu scorurile de 16-9 si 16-3, intrand astfel in fata play-off-urilor.

In optimi, Nexus a intalnit Invictus (India), impotriva careia a castigat 2 harti cu scorurile de 16-9 (Inferno) si 16-13 (Mirage), urmand apoi sa intalneasca echipa Aequus (Israel), meci in care am obtinut din nou un rezultat pozitiv cu scorurile de 16-11 (Inferno) si 16-5 (Mirage).

Ulterior, baietii nostri au inregistrat un rezultat negativ in cadrul semifinalei impotriva celor de la HAVU (Finlanda), jucand hartile Nuke (5-16) si Mirage (5-16 si de aceasta data).

Finala mica a adus reintalnirea cu echipa Beyond (Thailanda), echipa pe care Nexus Gaming o intalnise deja in faza grupelor (16-9), dar de aceasta data echipa sud-asiatica a reusit sa castige cea de-a doua harta, scorul final fiind de 2-1 pentru Romania! S-au jucat hartile Dust2 (16-14), Mirage (9-16) si Cache (16-12).

De asemenea, trebuie sa apreciem si performanta de la disciplina LOL, unde CBJ, KopenDown, VROW, EViL si ANGG au reusit sa duca echipa pana in Sferturi in ciuda tuturor greutatilor intampinate!

Meciul integral al sferturilor de finala CS:GO cu comentariul aici: https://www.twitch.tv/videos/333995193
Meciul integral al finalei mici CS:GO aici: https://www.twitch.tv/videos/334382415
Nexus Gaming: http://nexusesports.ro

Felicitari, baieti! Felicitari, Romania! GO Nexus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.