Oligarh rus investește o sumă record în eSport

VirtusPro_1920x1080_flame_wallpaper

 

Organizația rusă de eSport Virtus.pro va primi în curând o infuzie substanțială de fonduri în valoare de $100,000,000 din partea USM Holdings, devinind literalmente peste noapte cea mai bogată organizație de eSport de pe planetă. Iar investiția în sine este, cu siguranță, cea mai mare sumă investită până acum în eSport, din toate timpurile.

Fondurile vor veni din partea oligarhului rus Alisher Usmanov care, cu o avere estimată la 14 miliarde de dolari, este considerat a fi unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia. Oligarhul și-a făcut averea în principal din industria extractivă și metaliferă, dar mai deține și o companie de telefonie mobilă, deține acțiuni ale clubului de fotbal Arsenal Londra și mai deține alte câteva companii din diferite domenii.

USM Holdings este, de fapt, un conglomerat de companii care activează în industria metaliferă, minieră, în telecomunicații sau în media, fiind deținut de oligarhul rus Alisher Usmanov.

Rămâne de văzut și cum va utiliza mai exact Virtus.pro acești bani, dar e de presupus că veniturile jucătorilor vor crește, conditițiile de antrenament se vor îmbunătăți, iar organizația s-ar putea implica în mai multe jocuri și ar putea chiar organiza propriile sale turnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.