Peste 1500 de elevi din România

​Peste 1500 de elevi din România iau startul în PGL Cupa Liceelor League of Legends

(București) 27 martie. Un număr de 278 de echipe formate din peste 1500 de elevi s-au înscris în turneul PGL Cupa Liceelor League of Legends, a cărei finală se va desfăşura a DreamHack Bucharest 2015.
Competiţia PGL Cupa Liceelor League of Legends a ajuns la a patra ediție și continuă să crească în fiecare an. La închiderea perioadei de înscriere, turneul aduna 278 de echipe compuse din peste 1500 de tineri. Dintre acestea 82 de echipe provin din liceele bucureștene, iar restul din peste 60 de localităţii din toată țara.

Liceenii se vor confrunta în turneul de calificări online, în perioada 1-5 aprilie, iar cele mai bune două echipe vor disputa marea finală, live, pe scena DreamHack Bucharest 2015, eveniment organizat în perioada 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă, de PGL, brandul esport Computergames.ro.

Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 2.000 lei, iar ocupanta locului doi, un premiu de 200 lei. Ambele echipe vor fi recompensate și cu alte premii în produse de gaming.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 sunt disponibile în magazinul online al ComputerGames.ro. Biletele se pot achiziționa și prin intermediul bilete.ro și MyTicket.ro, în magazinele Germanos, Inmedio (semnalizate bilete.ro), din oficiile Poștei Române, magazinele Diverta, librăria Mihai Eminescu și magazinul Muzica.

Despre DreamHack Bucharest 2015

În perioada 24 – 26 aprilie, cea de-a V a ediție DreamHack Bucharest se va desfășura la Sala Polivalentă din Capitală, aducând în fața miilor de fani eSport cei mai buni jucători profesioniști din lume.
DreamHack Bucharest 2015 va avea și în acest an cele mai îndrăgite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.
DreamHack Bucharest a înregistrat în fiecare an noi recorduri de participanți și audiență, dublându-și valoarea premiilor. În 2014, au fost peste 45.000 de spectatori, în cele două ediții, iar valoarea cumulată a premiilor a depășit 220.000 dolari.

Despre PGL

PGL, brandul dedicat sporturilor electronice din cadrul ComputerGames.ro, are o experiență de 13 ani în organizarea de evenimente naționale și internatționale. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, ESWC și KODE5, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și League of League of Legends Championship Series (LCS).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.