Premiul la International Primer 9 pentru Dota 2 depășește recordul

Cel mai mare eveniment al jocului Dota 2, va începe Joi în orașul din China, Shanghai. Contribuțiile pentru premiul jocului continuă să crească ajungând deja la 33 de milioane de dolari. Sumă de anul trecut pentru comeptitia respectivă a fost de 25 de milioane de dolari și a avut loc în Vancouver, B.C.


Premiul pentru competiția “International 19” a trecut de suma de 33 milioane de dolari și continuă să crească, ceea ce înseamnă că cei care vor câștiga competiția vor împarți nu mai puțin de 15 milioane de dolari.

TROFEUL PRIME 9

Premiul inițial al competiției a început de la 1.6 milioane și a crescut cu 2000%. Totul se datorează spectatorilor, ei având această posibilitatea unică de a dona, de a contribui la continuitatea competiției.

Cele 18 echipe care vor luă parte la acest eveniment sunt: Team Secret, Virtus.pro, Vici Gaming, Evil Geniuses, Team Liquid, PSG.LGD, Fnatic, Ninjas în Pyjamas, TNC Predător, OG, Alliance, Keen Gaming, Mineski, Natus Vincere, Infamous, Royal Never Give Up, Chaos Esports Club and Forward Gaming.

Premiile record Dota 2 din ultimii 5 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.