Retrospectiva anului 2012 – eGaming SaMp

 

Anul 2012 a fost un an important plin de evenimente care au schimbat putin desfasurarea jocului.

Cel mai important eveniment din anul 2012 a fost Wipeul din luna mai 2012.

Cu totii am inceput de la 0 ,principalul tel al playerilor fiind sa stranga cat mai multi bani ca sa obtina ulterior proprietati.Totodata,acest wipe a adus inapoi pe server playeri vechi care au renuntat la samp in anii trecuti,motivandu-i sa o ia de la inceput.S-au facut si o serie de updateuri care sa ajute serverul la o buna dezvoltare dupa wipe.Acum,dupa 8 luni,economia nu a crescut foarte mult si au posibilitatea si playerii care au bugetul mai mic sa achizitioneze o proprietate.S-au adaugat numeroase proprietati pe care playerii au sarit imediat sa le achizitioneze.Mai multe detalii gasiti in acest topic http://forum.egaming.ro/topic/97529-server-deschis-dupa-wipe/

Odata cu acest wipe si numarul playerilor pe server a crescut,inregistrandu-se un record de 308 playeri.

Apoi,amintim aniversarea de 4 ani a serverului,un eveniment la care au fost prezenti peste 200 de playeri care s-au simtit bine impreuna la scena amplasata in LV timp de cateva ore.In aceiasi zi,au mai fost organizate de catre staff o serie de eventuri pe server cu premii mari la care au participat zeci de playeri.Mai multe poze gasiti in acest topic –  http://forum.egaming.ro/topic/104175-4-ani-egaming-samp/

In ceea ce priveste functiile,au fost alesi lideri,helperi si admini noi,datorita unor plecari din staff.

In ceea ce priveste factiunile,au fost schimbati multi lideri in acest an,unii dintre ei aducand schimbari in bine.

Police Department , FBI si National Guard au reusit impreuna sa indeplineasca un total de 34824 de sarcini , lucru care ne spune ca cetatenii orasului San Andreas pot sa se simta in siguranta.

Totodata , in acest an s-au organizat diferite activitati si eventuri , aveti cateva poze mai jos.

   

 

Cam atat a fost pentru anul 2012 , sa speram ca anul 2013 va aduce mai multa prosperitate serverului de SaMp.

Astept raspunsurile voastre la intrebarea *Considerati ca 2012 a fost un an bun in ceea ce priveste eGaming SaMp?*

Argumentati raspunsurile.

6 thoughts on “Retrospectiva anului 2012 – eGaming SaMp

  1. In opinia mea, 2012 a fost un an foarte bun pentru comnunitatea eGaming. Si asta datorita wipe-ului, care a reinviat server-ul si o multime de playeri vechi [generatia 2008 – 2009] care au revenit. Acest wipe a fost benefic, atat pentru server cat si pentru playeri.

    Desgiur trebuie sa multumim celor din staff [lideri / helperi / admini] pentru tot ce au facut si fac in continuare dar si playerilor care au ramas fideli comunitatii si in fiecare zi ne ridica tot mai sus.

    P.S. Felicitari pentru articol. 🙂

  2. A fost un an foarte bun, parerea mea. In privinta wipe-ului a fost bine venit, eu cand am apucat sa joc pe server, nu imi placea ca toti aveau miliarde, economia era foarte mare, oricat faceai nu puteai sa cumperi nici-o proprietate si acuma toata lumea isi permite sa cumpere si economia ii bine ca nu creste rapid. In privinta player-ilor spre sfarsitu anului am observat o scadere de playeri, dar sa rezolvat la inceputul anului 2013, cand am observat cu bucurie ca numarul player-ilor pe server incepe sa creasca. Cam asta a fost parerea mea despre anul trecut, sper ca anu asta sa fie si mai bun si ii multumim lui Xanto, ca in timpu lui liber se mai ocupa si de partea de c++, bug-urii.

  3. Salut si felicitari Ovidiu pentru acest articol. Din privinta mea, cat am prins eu din acest an de la revenirea mea, pot spune ca anul 2012 a prins foarte bine comunitati noastre drage.De cand am revenit, am constatat ca un aer cald si nou s-a asezat pe toata comunitatea, un aer ce ne da noua jucatorilor un motiv in plus de a juca acest frumos joc pe un server si o comunitate ca aceasta(SA:MP). Sa speram la un an 2013 mult mai bun, playerii buni si vechi sa revina sa se distreze alaturi de noi pentru ca merita, iar noi sa avem un an cu mult mai multe realizari. La multi ani eGaming! (am postat cu intarziere deoarece acum am vazut articolul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.