Samsung Galaxy a reusit sa opreasca cea mai domninanta echipa din istoria League of Lengends, SK telecom T1 într-o serie finală 3-0 pentru a câștiga Campionatul Mondial de League of Lengends din 2017.

Într-una dintre cele mai șocante și dominante Finale în istoria eSports, Samsung părea aproape destinat să ridice trofeul. În timp ce inceputurile meciurilor 2 si 3 au fost clar în favoarea adversarilor , Samsung nu și-a pierdut niciodată speranța, trăgând împreună ca o echipă, forțând luptele de echipă și bătând SK telecom T1 cu propriul lor stil.

Acesta este al doilea trofeu al campionatului mondial pentru organizația Samsung Galaxy și al treilea aspect final. A fost acum un an, cand aceste două echipe s-au întâlnit la finalele Campionatului Mondial din 2016, unde SKT a luat castigat într-o serie apropiată de 3-2.

În această serie, a fost o ușoară lipsă de poziție a  AD Carry-ului celor de la Samsung Park “Ruler” Jae-hyuk care a ajutat SK telecom T1 să-și sigileze victoria. Deci, pare a fi potrivit ca astazi, a fost o revansa perfecta pentru Park, care a surprins jucatorul de la SKT, Lee “Faker” Sang-hyeok, care a ajutat la cimentarea echipeiSamsung Galaxy ca si Campioana Mondiala din 2017.

Pentru o privire completă la Finala Campionatului Mondial, verificați rezumatul celor trei jocuri de mai jos:

 

 

Primul meci:

Acesta nu a fost un joc perfect pentru Samsung Galaxy, dar ar fi putut fi și așa. SKT au fost ținuți la un singur turn și nu au reusit sa distruga decat o singura tureta, deoarece SSG a dominat complet fiecare fază a jocului. Nu numai că SKT nu a avut niciodată o șansă înapoi în acest joc, dar niciodată nu i sa dat o lovitură de echipă adevărată cu care ar fi putut avea noroc. Acest joc a fost despre controlul absolut al celor de la Samsung.

Câștigător: Samsung Galaxy

Al 2-lea meci:

Una dintre cele mai populare narațiuni care au apărut în această serie a fost ideea că SK telecom T1 au= fost mult superioara față de Samsung în ceea ce privește lupta în echipă. Bazându-se pe acest joc, se pare că SKT ar fi putut să se gândească și la acest lucru, deoarece au elaborat o compoziție de push împărțită, dar s-au pus în locul luptelor de echipă. Din nefericire pentru SKT, această narațiune este extrem de exagerată, și se pare că SSG are una dintre cele mai bune echipe de teamfight din lume. Deci, cu SKT oferind posibilitatea de a lupta, Samsung a depasit-o la gold si au castigat meciul.

Câștigător: Samsung Galaxy

Al 3-lea meci:

Acesta este jocul care a dovedit cât de incredibila jucat Samsung  in această serie. SKT a ajuns sa conduca in prima parte a meciului și, până la mijlocul jocului, părea că acesta ar pune capat meciului pentru Samsung, dar lucrurile pur și simplu păreau să fie pentru ei în timpul acestei serii. Trei seturi de experți împotriva deteriorării SKT-ului au tras Samsung înapoi în joc și le-au dat conducerea de gold de care aveau nevoie facand-o pe SKT sa forteze revenirea si batandu-i la propriul lor joc, iesind neinvinsi din aceasta serie.

Câștigător: Samsung Galaxy