Tuning ATT-TEC: BMW 1M Coupe primeste 454 CP, plus alte bunatati

Poate ca nu ofera imbunatatiri estetice majore, insa pachetul de tuning semnat ATT-TEC si dedicat modelului BMW 1M Coupe promite sa nu dezamageasca atunci cand vine vorba de abuzarea pedalei de acceleratie.

O simpla optimizare a unitatii de control face ca puterea maxima a propulsorului twin-turbo aflat la datorie sa sara de la 336 la 395 cai putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde oferita de versiunea standard urmand sa scada astfel in mod considerabil.


Mai mult de atat, noul BMW 1M Coupe de la ATT-TEC poate fi comandat si intr-o versiune extrema, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan un total mai mult decat impresionant, de circa 454 cai putere. In plus, ca pachetul tehnic sa fie complet, de pe lista cu imbunatatiri nu lipsesc nici suspensia ajustabila de la KW sau sistemul de evacuare din titan, marca Akrapovic.
Pe plan estetic, cea mai noua realizare a companiei germana de tuning se bucura momentan doar de prezenta unor noi jante – ADV1 5.0 TF pe 20 inci, viitorii clienti urmand a avea insa la dispozitie in curand si un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon.

Sursa : 4tuning.ro


7 thoughts on “Tuning ATT-TEC: BMW 1M Coupe primeste 454 CP, plus alte bunatati

  1. La exterior nu e cine stie ce, dar trecerea de la 335 la 396 e o imbunatatire demna de luat in seama.Daca ar fi lucrat mai mult la partea de design exterior probabil ca ar fi atras mai multi cumparatori.

  2. BMW de obicei nu necesita tuning exterior. Majoritatea modelelor arata bine stock.
    Bine ca sunt unele care cer tuning asta e altceva … :))

  3. Pentru a se conforma gusturilor mele ar mai merge instalate şi nişte triple modificate, geamuri fumurii şi o culoare mată. ;;) [6]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.