Un nou design al site-ului eGaming

 

In cursul zilei de azi a fost modificat design-ul site-ului nostru. Au fost adaugate butoane noi, o culoare a temei apropiate de cea a forumului, precum si alte imbunatari pe care le veti descoperi singuri. Deasemenea au fost implementate si legaturile catre paginile oficiale eGaming pe Google+, Facebook si Twitter. Va asteptam cu un like, share sau follow, in felul asta veti fi la curent cu toate noutatile! Multumim.

Detalii despre modificari: http://ow.ly/eJimH
Site eGaming: http://egaming.ro/
Forum: http://forum.egaming.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/eGamingCommunity

Twitter: https://twitter.com/eGamingOfficial

Google+: https://plus.google.com/u/0/114899217220075299908/posts

Va asteptam cu comenturi, pareri si desigur idei pentru noul site eGaming!

Think different, think eGaming!

69 thoughts on “Un nou design al site-ului eGaming

 1. Felicitari staff-ului eGaming pentru munca voastra si sper sa ne mai uimiti cu surprizele voastre. Felicitari inca odata !

 2. Un design foarte frumos , felicitari Staffu-lui care chiar daca nu este foarte activ , cand este face o treaba senzationala.Multe felicitari si multa bafta mai departe !

 3. Multumim stafului eG pentru o foarte buna desfasurarea si pentru ca se ocupa de aceasta comunitate pana la cel mai mic detaliu. Multumim pentru ca faceti ca noi playerii comunitatii sa ne jucam intr-o ambianta cat mai placuta.
  Felicitari !

 4. Felicitari staffului eG pentru munca depusa pentru acest site care , dupa parerea mea este foarte bine facut si foarte folositor .
  Felicitari eGaming , un pas inainte.

 5. Este frumos noul design si placut ochiului fata de alte forumuri pe unde am mai intrat eGaming mi se pare cel mai reusit. Felicitari

 6. Foarte frumos noul design , felicitari staffului eGaming pentru munca depusa. Tineti-o tot asa si cu forumul , serverul de samp , serverele de cs , serverul de TF2 si serverul de Minecraft.Revenid la design , chiar se potriveste .

 7. Arată foarte bine, mai ales că se potriveşte foarte mult şi cu forumul. Felicitări staff-ului, ar fi mult mai ok dacă ar fi cât mai des implicat staff-ul în ridicarea comunităţii.

 8. Felicitari pentru munca depusa a staffului si pentru tema alesa 🙂 Un nou pas spre inmultire.

 9. Foarte frumoasa ideea. Felicitari staff-ului si in special lui aSisTeNt pentru munca depusa, orice lucru nou este bine venit.

 10. Faceti o treaba minunata, ma bucur ca va straduiti sa faceti tot ce este mai bun pentru aceasta comunitatate si sa ajunga cat mai sus. Succes in continuare si tineti`o tot asa.

 11. Felicitari Staffului eGaming si celor care sau implicat in imbunatatirea designului , este unu foarte resusit , sincere Felicitari.

 12. Noul design este unul foarte frumos.Felicitari staff-ului pentru munca depusa,continuati sa ne uimiti cu cat mai multe lucruri.Respect eGaming!

 13. Foarte frumos lucrat si sper ca in continuare sa fie facut mai multe update-uri sa ne strangem mult mai multi.
  Pe samp ar trebui sa facem ceva sa ne adunam mai multi.

  Felicitari tuturor ce au lucrat la tot!

 14. Foarte tari butoanele cele noi , o schimbare este mereu bine venita mai ales ca este una spre bine .
  Felicitari staff-ului , sigur va fi un pas inainte.

 15. Foarte frumoasa tema,este un mare plus pentru ca ati facut-o sa semene foarte mult cu temele forum-ului cat si cea a site-ului de samp.Felicitari.

 16. Foarte bine gandita ideea cu acele “butoane” noi, este mult mai util si mai usor asa.
  Design’ul site-ului este in regula, oricum nu ma deranja nici cel care a fost. Felicitari staff’ului pentru efortul depus.

 17. Felicitari pentru noul design tineti-o tot asa si egamingul va ajunge cea mai iubita comunitate!:-)

 18. Noul design este unul foarte frumos.Felicitari staff-ului pentru munca depusa, continuati sa ne uimiti cu cat mai multe lucruri. Ma bucur ca faceti tot posibilul ca aceasta comunitate sa fie cat mai sus .

 19. Geniala ideea cu redirectionarea cand apesi pe butoanele alea. Ar fi bine daca ati putea face un site si pentru counter strike.

 20. Felicitari pentru noul design sper sa o tinem tot asa ! Felicitari tuturori care fac parte din STAFF ! Felicitari aSisTeNt

 21. Foarte frumoasa tema.. Defapt e identica cu cea de pe forum , se potriveste :).
  Felicitari pentru munca depusa… Se merita sa depui un astfel de efort.

 22. Un succes, ca de obicei. Fiecare upgrade care il face eGaming-ul este unul solid si de lunga durata.
  La tot mai multe pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.