FIFA 20 va include pentru prima dată Liga 1

Românii sunt unii dintre cei mai mari fani FIFA, însă tot timpul au fost dezamăgiți de faptul că jocul nu conține Liga 1 de fotbal din România, iar jucatorii nu pot accesa echipele favorite din Liga 1. FIFA 20 schimbă asta.

Echipa națională de fotbal a României este inclusă deja în joc, iar echipa are echipamentele originale și câțiva jucători români au fost realizați prin scanare, alții după fotografii și clipuri video.

FIFA conține cele mai importante divizii de fotbal din lume, dar nu și pe cea din România, însă asta s-ar schimba în viitorul titlu al celor de la Electronic Arts. Jocul FIFA 20 ar urma să includă și Liga 1 din România, potrivit unor surse din cadrul Ligii Profesionale de Fotbal.

EA SPORTS urează bun venit Ligii I în FIFA 20!

Știm că ai așteptat acest moment pentru mult timp. Te vedeai deja jucând cu echipa ta preferată din campionatul intern, iar acum, visul va deveni realitate, în universul FIFA 20, unde jucătorii din Liga I te vor aștepta pe teren. Let the countdown begin! #Liga1 #FIFA20 #MadeRightHere #EASports #EARO

Publiée par Electronic Arts Romania: People, Games & Careers sur Mardi 27 août 2019

Robert Pongracz, vicepreședintele LPF, a miliatat pentru obținerea licenței pentru echipele din Liga 1 și se pare că a avut câștig de cauză în acest an. Astfel, fanii vor putea juca cu echipe ca FCSB, U Craiova și cu jucătorii ca Florinel Coman sau Mario Camora.


Trailer Oficial FIFA 20

FIFA 20 este programat să fie lansat pe 27 septembrie 2019 și va fi disponibil pe PC, PS4, Xbox One, dar și pe Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.