Apple , pregătit pentru a lansa un nou dispozitiv “iWatch”

Toți am auzit de iPhone , iPad , si iPod , dar din 2014 vom auzi și de iWatch , un nou dispozitiv asociat iPhone-ului declara mare companie Apple .

“Chiar dacă nu suntem siguri referitor la momentul clar al lansării, considerăm că Apple va introduce la un anumit moment un dispozitiv care să fie purtat de utilizatori” spune unul dintre analiști Piper Jaffray.

Acest dispozitiv ar putea să înlocuiască smartphone-urile, un computer watch iOS cu Bluetooth şi ecran de 1,5 inci (3,8 centimetri). Dar Apple nu se oprește aici , din alte surse se pregătește și un nou sistem de operare iOS 7 ,  și probabil un nou iPhone ( cu un centimetru in plus ) .

Dezvoltatorii de aplicații au găsit în bazele de date privind utilizarea aplicațiilor referiri la un cod de identificare pentru un nou iPhone, iPhone 6.1, care rulează sistem de operare iOS 7, potrivit portalului The Next Web.   Tot ce rămâne de făcut este de așteptat pana în 2014 , atunci când mare companie va dezvălui official noul gadget.

3 thoughts on “Apple , pregătit pentru a lansa un nou dispozitiv “iWatch”

  1. “Dar Apple nu se oprește aici, din alte surse se pregătește și un nou sistem de operare iOS 7, și probabil un nou iPhone (cu un centimetru in plus).”

    Subtil, foarte subtil. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.