Gaming Marathon Caritabil – Nexus Gaming & HOSPICE Casa Sperantei

Pentru că sportul electronic și faptele bune merg de minune împreună, Nexus Gamers Pub organizează, pe 16 februarie, primul Maraton caritabil de Gaming din România. Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet, iar toate fondurile strânse vor fi redirecționate către HOSPICE Casa Sperantei.

Ce înseamnă și cum se va desfășura Maratonul de Gaming?
Am pregatit la sediul Nexus Gamers Pub din Bd. Tudor Vladimirescu nr.45, o zi plină de surprize pentru fanii sporturilor electronice. Un stream caritabil va fi organizat direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming, de unde se vor alătura invitați speciali din lumea gamingului și nu numai. Mai mult, în cadrul evenimentului se va construi un LIVE PC ultra-performant, care va fi dăruit celui mai generos donator.

Pe langa bucuria pe care o vei avea din implicarea civica, cei care vor veni se pot bucura de acces in zona de free-to-play, se vor hidrata cu bauturi din partea casei (soft drinks) si vor avea ocazia sa interactioneze cu streamerii si invitatii surpriza.

Pasionații de gaming, dar și profesioniștii care vor să facă în același timp și o faptă bună pot participa la competițiile de PUBG, FIFA 19 si Mortal Kombat XL. Fiecare joc va avea regulamentul sau și propriile premii din partea partenerilor Nexus.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete, iar 100% din valoarea biletului va fi redirecționată către îngrijirea pacienților HOSPICE Casa Speranței.

Biletele se gasesc AICI !

Link Eveniment: https://www.facebook.com/events/2243595892580240/?active_tab=about
Nexus Club: https://nexusclub.ro
HOSPICE Casa Sperantei: https://www.hospice.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.