Happy Week on eGaming

Happy Week eGaming SA:MP

Staff-ul eGaming SA:MP, organizează o săptămână specială numită “Happy Week”. Tot ce trebuie să faceți este să intrați aici  >> CREARE CONT << și să vă creați un cont pe serverul de SA:MP. Pe toată durata săptămânii, cei care își fac cont vor primi din start LEVEL 3! Acest concurs se va organiza o dată pe lună și se adresează doar jucătorilor noi! Sperăm să va placă această idee și vă așteptăm pe server. 

 • Perioada: 27.08.2013 – 03.09.2013

Beneficii:

– la crearea contului primești automat level 3;

– poți intra într-o facțiune [News Reporter, Medics/Fireman, Taxi];

– șansa de a juca pe un server unic. 

!!! Că să putem promova această săptămână specială, avem nevoie de ajutorul vostru. Daţi mass-uri sau share la postul de >> facebook <<, că să vadă cât mai multă lume !!!

Ne găsiţi şi pe FacebookGoogle+ si Twitter! Like / Share / Follow! Mulţumim

36 thoughts on “Happy Week on eGaming

 1. Nu are nici o treaba una cu alta sau aveti cumva drepturi de autor pe “Happy Day” si nu stiu eu? Hai sa ne vedem fiecare de treaba lui si gata.

 2. Narcis,vedeti poate va da Maruta in judecata,ati copiat Happy day de la emisiunea lui Happy hour daca stam sa gandim asa,este?

  Nu are rost sa intru in detalii,dar cum se face..stii tu unde,se gasesc aceleasi factiuni ca pe eGaming? si mai multe chestii?

  Macar daca erati si voi originali…nu-i asa?:)

 3. Nu am venit să fac scandal, apreciez stafful eGaming, mai ales pe tine Robert, ești un băiat de nota 10. Doar am venit cu o preciezare.

  Jok3rss – Facțiunile sunt cele originale din The GodFather, interesează-te înainte să afirmi ceva atâta timp cât nu ai informații.

 4. Ok,sa zicem ca e asa cum zici tu,nu ma pricep la game mod-uri etc dar nu trebuie sa fiu expert sa vad ca sistemul de rival-war,pozitionarea teritoriilor,diferite comenzi disponibile sunt EXACT ca pe eGaming..tot din cauza aceasta,nu?:)

  Hai sa o lasam asa,aici nu este loc de cearta dar cred ca majoritatea stiu prea bine ce si cum,asa ca nu are rost sa continuam.

  Cat despre Hapy Week,felicitari staff-ului,o idee foarte buna pentru cei noi veniti!

 5. O idee foarte buna , sa speram ca totul o sa iasa ok , dar cum romanii sunt romani , sigur or sa incerce sa faca magarii

  1. Nu,eu spuneam cu totul altceva Solder 🙂 ma refeream ca au luat sistemul de aici..pana si pozitionarea teritoriilor.

   1. Initial am interpretat ca si cum ai acuza eGaming ca au copiat chestii de pe un alt server din RO, inclusiv sistemulde Rival_WAR

    Acum am realizat ca defapt i le-ai adresat lui Narcis.. care probabil provine de pe un server ce a copiat eG.

    1. Intr-adevar,chiar asta ziceam..in fine,nu mai vreau sa vorbesc despre asta.Dar nu m-am putut abtine cand am vazut ca vine aici si zice ca fura lumea chestii de la ei.:)

     1. Hm, nici eu nu m-am putut abține când am văzut că aberezi, cum să fie la fel poziționate când noi suntem doar pe Los Santos? Și în legătură cu faptul că a fost copiată ideea cu posesia ce altă posibilitate mai există înafară de posesie sau scor?

      AP: Te pup Mihai.

 6. Salut Narcis.

  Daca stam sa ne gandim, toata chestia cu Happy Day a fost ceva inventat de mine, in concluzie nici tu nu esti autorul acestui “program” sa zicem asa.

  Cred ca ar trebui sa ne vedem fiecare de treaba lui si sa nu ne mai atacam asa de tare pentru orice nimic.
  Happy week = O saptamana fericita. (se bazeaza pe jucatorii noi veniti pe server)

  Narcis esti un baiat bun si nu cred ca are rost sa faci afirmatii d-astea aici si chiar daca comunitatea eGaming ar face ceva dupa ideea ta cred ca ar trebui sa fi mandru ca ai realizat un lucru bun pe care alti l-au apreciat.

  Crezi ca daca Einstain a realizat atatea lucruri si daca le-ar fi tinut pentru el cu drepturi de autor, toate legile create de el ar mai fi existat sau ar mai fi fost pricepute de restul omeniri? Iti zic eu ca nu, iar lumea ar fi avut mult mai multe semne de intrebare.

  Esti un baiat istet, sper sa intelegi. Respect.

 7. Este o idee foarte buna din partea staff-ului, cu acest Happy Week am putea recupera destui playeri incat sa fim macar 150 pe zi.

 8. O idee foarte buna cred eu, sper sa se mareasca numarul jucatorilor odata cu acest concurs.

 9. Este o idee buna, din cate am vazut a crescut numarul de playeri pe server, nu asa semnificativ dar orice player in plus conteaza.

 10. O idee destul de buna din partea staff-ului , deoarece multi playeri sunt noi pe server si pana la lvl 3 ei trebuiau sa plateasca lvl , acum sunt scutiti de acesti bani si cred ca ii atrage mai mult acest lucru , daca s-ar baga si acele job-uri mai repede ar fi si mai bine.

 11. O ideea foarte contructiva adusa de staff, asa putem popula serverul.

  Felicitari staff-ului.

 12. Speram sa nu fie singura initiativa de acest gen si sa speram ca serverul se va popula cat mai curand.

 13. Toata lumea spera ca sereverul se va popula cat mai mult. Si mie mi se pare ca e o idee destul de buna.

  1. Toata lumea spera ca sereverul se va popula cat mai mult. Si mie mi se pare ca e o idee destul de buna.

 14. Felicitari pentru idee Robert.
  Un coleg de clasa dorea sa se apuce weekendul acesta si el de SA:MP eGaming iar cand s-a informat de aceasta saptamana speciala, a asteptat pana astazi, 15.04.2013, sa-si faca cont.[45]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.