Noi teritorii pentru gang / mafie SA:MP

Dupa cum puteti vedea s-au adaugat noi teritorii pentru gang-urile si mafiile de pe serverul de SA:MP. Dupa mai multe discutii si deliberari in ceea ce priveste pozitionarea cat numarul de zone au fost modificate atat cele existente care aveau unele probleme cu pozitionarea si au fost adaugate cate 2 teritorii de Rival War pentru fiecare dintre rivale ( Bloods / Crips ; LCN / Yakuza ; Nortenos / Surenos ).

Pe langa acest aspect acum cateva zile s-au adaugat si bariere pentru iesirea si intrarea din tunelul dinstre SF – LS. S-au adaugat si modificat diferite interioare cat si popularea zone Baysyde cu 1 biz de tip banca.

Pentru mai multe detalii cititi aici:
Detalii Forum

Voi ce parere aveti?

23 thoughts on “Noi teritorii pentru gang / mafie SA:MP

 1. Este foarte interesant ca s-au adaugat teritorii la Nz/Sz, acum sa vedem ce iese pentru ca eu de exemplu pana dam rivalwar pe 3 teritorii am wanted 10 si sunt jail nu mai pot participa cu aceste teritorii in plus trebuie sa avem grija la wanted. Dar in mare parte e foarte ok.

 2. – deci la ykz – lcn nu inteleg de ce ai adaugat teritoriu ala …

  – si la bz – cz cred ca sunt mai bine puse acolo, erau prea departe tocmai pe plaja …

  1. Ce e de neinteles la LCN / Yakuza ? lol, sunt teritorii ce e de inteles? este o decizie luata dupa consultarea cu liderii factiunilor respective

   1. asistent am inteles treaba, eram nedumerit atunci ca erau putin departate de vechile teritorii, ca la celelalte teritorii sur – nor, cz – bz, lipite si deaia nu intelegeam .. :))

 3. Da,la Lcn cam degeaba l-ai pus asistent,trebuia pus in continuarea gssf 😕 Era mai fain

    1. Eh si apoi iara apare problema pentru cei care detin o casa ce fac? Spawn-ul e departe, casa lor e departe, alte discutii alte schimbari, crede-ma ca dureaza sa faci asta ceva nu desenezi pe harta 2 patrate si gata …

 4. E foarte bine cum ai facut. Multumim.Teritoriile bz-cz Sunt foarte bine pozitionate.Sper ca acum sa nu mai iasa vorbe.
  Multumim :*

 5. Cam greu cu teritoriile noi,ar trebui sa se mareasca limita de wanted, minim 12 maxim 15.Faci rpd w 10…

 6. Nu are nicio legatura wanted-ul,el se refera la faptul ca sunt mai multe teritorii mai mare wanted. Daca esti destept nu faci wanted mare..

  Cat despre teritorii eu zic ca amplasarea e buna deoarece v-ati gandit si la casele de prin jur,unde se poate lua chirie,etc.

  1. daca nu te intereseaza nu te bagi gogosarule , nu stai sa ne numesti no-liferi ca incercam sa avem un mediu cat mai placut unde a juca , o data ce joci un joc , bineinteles ca doresti sa fie cat mai placut.

 7. O idee excelenta, un sistem foarte avansat si frumos.Ce ma dezamageste este ca majoritatea “serverelor” mici si noi copiaza aceasta structura a lui Xanto, sa le fie rusie. Imi pare nespus de rau ca nu se poate face ceva in privinta asta, oricum sistemul este unul foarte frumos care atrage jucatori in factiunile de tip Gang/Mafie.

  Felicitari Xanto.

  Think different, think eGaming!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.