Noua versiune IP.Board

Untitled

Noua versiune de IP.Board loveste forumul eGaming

Forumul eGaming a trecut la noua versiune IP.Board, mai exact 3.4.1. Totodata cu noua versiune de forum, au venit si noi caracteristici care (dupa cum zic cei de la Invison Power) ne va face folosirea forumului “o viata mai usoara” , cum nimic nu are doar lucruri positive, asa e si cu IP.Board, noua versiune nu este 100% compatibila cu tema pe care o iubim si indragim (ma refer la eGaming 3.3.0), dar nu despre probleme sunt aici sa vorbim (daca vrei sa vorbesti despre ele, click aici) ci despre noile caracteristi ale versiuni.

Sa incepem cu editorul, dupa cum bine stiti (si sunt sigur ca stiti deoarece vad de multe ori aceasta problema) inainte cand copiati un text si il puneti in editor, formatul ramanea si el, este un buton separat pentru a sterge formatul si un alt buton pentru a sterge link-urile, eh, acum avem optiunea de a dezactiva copierea formatului. Ce trebuie sa faceti este sa apasati pe acest buton:    (il gasiti pe primul rand al uneltelor din editor) si bifati casuta “Paste as plain text by default

O alta modificare la editor se numeste “Live Preview” , din pacate nu este ceea ce am crezut eu initial. Pentru cei ce nu stiu ce e live preview, este o functie care da post preview la ceea ce ai scris tu fara sa fi nevoit sa resetezi toata pagina apasand un buton, problema este ca live preview functioneaza doar la coduri, cum ar fi sa adaugam un BBcode din lista, un preview apare automat, din pacate aceasta functie este valabila doar la coduri si nu la tot postul, tot trebuie sa dai pe butonul “post preview“.

Din ce mai zic cei de la Invision Power, au imbunatatit editorul in partea codului, mai exact, au redus numarul de probleme cand vine vorba de editatarea textului cu diferite style-uri, daca aveati obiceiul sa editati mereu un post, uneori se intampla ca tot textul sa devina cod HTML, eh, acum speram sa nu se mai intample.

 

Best Answer – Este o noua functie care ii ofera celui care a postat topicul sa, selecteze un raspuns corect, de exemplu daca ai o problema cu un antivirus si postezi in sectiunea software, din cei care au raspuns in topicul respectiv poti alege postul care ti-a fost de ajutor apasand butonul “Mark Solved

Un exemplu: Click aici pentru poza mare , iar topicul va aparea asa:

Momentan “Best Answer” nu este activ, aceasta caracteristica va fi deschisa odata ce toate problemele cu forumul au fost rezolvate.

 

Mai multe modificari au intervenit la ceea ce tine de administrarea si modificarea forumului, tot ce am mentionat mai sus tine de membri care vor folosi forumul, pe cand  restul update-urile vor fi simtite de cei care administreaza. Voi ce parere aveti de noua versiune a forumului, credeti ca imbunatatirile aduse de noua versiune va vor face viata pe forum “mai usoara“? Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

8 thoughts on “Noua versiune IP.Board

  1. Mi se pare super chestia cu Best Answer. O sa fie ceva benefic si binevenit.
    Multumim pentru articol.

  2. Foarte benefic si foarte usor , multa lume il poate folosi cu usurinta,design foarte frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.