PGL CS:GO Championship Series

Șase dintre cele mai bune echipe din lume vor concura în sezonul inaugural PGL CS:GO
Championship Series

București, 24 februarie. Team Envy, Virtus.pro, Ninjas in Pyjamas (NiP), Natus Vincere (Na’Vi), Fnatic și Team SoloMid (TSM) sunt echipele de top ce vor juca în sezonul inaugural PGL CS:GO Championship Series.

Cele șase organizații au dat curs invitației de a participa la cel mai mare turneu de sporturielectronice organizat vreodată în România. Între 17 martie și 26 aprilie, PGL CS:GO Championship Series va aduna într-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume, (6 invitate și 2 selectate prin calificări), din care doar patru vor ajunge să lupte în Sala Polivalentă din București pentru titlul de campioni, în cadrul festivalului digital DreamHack Bucharest 2015.

Valoarea totală a premiilor este de 110.000 USD, distribuite astfel:

  • Faza grupelor – 17.000 USD
  • Turneul Last Chance – 8.000 USD
  • Finala Sezonului – 75.000 USD

De asemenea, cele 4 echipe care se vor califica în finala de la DreamHack Bucharest 2015 vor beneficia fiecare de un buget de călătorie de 2.500 de USD.

Prezentarea echipelor invitate:

Team Envy, organizație celebră în lumea întreagă pentru succesele sale în competițiile Call of Duty, va fi reprezentată de o echipă franțuzească, compusă din campionii en titre DreamHack Winter 2014 și MLG X-Games Aspen 2015.

Suedezii din Ninjas in Pyjamas (NiP) vor lupta pentru premiile de peste 100.000 de dolari, dar și pentru ocazia de a-și lua revanșa contra celor care i-au înfrânt recent în finalele DreamHack Winter 2014 și MLG X-Games Aspen 2015 (LDLC – actualmente Team Envy).

Echipa de CS:GO Natus Vincere (Na’Vi) reprezintă un nume des întâlnit pe scena marilor competitiții internaționale, câștigând un loc pe podium în turnee precum StarSeries Season IX, DreamHack: Summer 2014, SLTV StarSeries Season X, Game Show League Season 1, Star Series

Season XI și DreamHack Winter 2014.

Virtus.pro va fi reprezentată în turneu de o echipă poloneză care pe parcursul anului trecut a dat dovadă de consecvență în calitatea meciurilor jucate, câștigând EMS One Katowice și ajungând în fazele superioare în numeroase turnee internaționale precum DreamHack Winter, Fragbite Masters Sezonul 3, ESWC, FACEIT League Sezonul 2 și GameShow League Finals.

Fnatic se pregătește de un nou trofeu, după ce a acumulat premii în valoare de peste 100.000 de dolari în 2014. Formația suedeză a strălucit anul trecut, câștigând o serie de competiții importante: ESEA Invite Sezonul 17, Fragbite Masters Sezonul 3, ESWC, FACEIT League Sezonul 2 și SLTV StarSeries X.

Pornind în 2011 ca o echipă de League of Legends profesionistă, organizația Team SoloMid (TSM) a decis recent să își extindă portofoliul de echipe și să pătrundă pe scena competițională a CS:GO. TSM va fi reprezentată PGL CS:GO Championship Series de o echipă daneză, recrutată în ianuarie 2015 de la Team Dignitas.

Ultimele două echipe din sezonul inaugural vor fi selectate prin intermediul calificărilor online, organizate în perioada 23 februarie – 8 martie 2015. Patru formații vor avea ocazia să dispute finalele ligii pe scena principală în cadrul DreamHack Bucharest 2015 (24-26 Aprilie, Sala Polivalentă). Cea mai bună echipă din fiecare grupă se va califica direct în finală, în timp ce restul echipelor se vor reîntâlni în turneul Last Chance (Ultima Șansă) care va trimite alte două finaliste la București.

Mai multe informații cu privire la echipele invitate, comentatori și program vor fi anunțate pe www.csgoseries.com, Twitter și Facebook.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 pot fi achiziționate prin intermediul http://shop.computergames.ro și din rețelele www.bilete.ro (magazinele Germanos și Inmedio semnalizate “Aici bilete.ro”) și www.Myticket.ro (magazinele Diverta, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.