S-a decis cine va reprezenta România la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice, Jakarta 2016

600 x 300_20160829_195239(1)

 

Echipele Nexus Gamers Pub (League of Legends) și XPC Gaming (CS:GO), alături de jucătorul de Hearthstone Cosmin „Drujbanul” Panfil, sunt campionii naționali care alcătuiesc delegația României la CM IeSF din acest an.

 

De altfel, Nexus Gamers Pub și XPC Gaming sunt totodată și câștigătorii Diviziei PGL, cel mai mare campionat eSports dedicat exclusiv românilor.

 

Dacă la CS:GO, XPC Gaming și-a păstrat titlul de campioană, cucerit în primul sezon al Diviziei PGL, învingându-i pe cei de la Nexus, cu scorul de 2-1, la League of Legends, Nexus Gamers Pub a obținut victoria împotriva rivalilor de la neXtPlease! Gaming, după o victorie la mare luptă încheiată cu scorul de 2-1.

 

Pe lângă titlul de campioni ai României și participarea la CM IeSF Jakarta 2016, cele două echipe au primit și câte un CEC de 4.000 USD fiecare, iar ocupantele locurilor secunde au intrat în posesia a câte 2.000 USD fiecare echipă.

 

Cosmin „Drujbanul” Panfil, câștigătorul calificărilor naționale la Hearthtone pentru CM IeSF Jakarta 2016, și-a asigurat un premiu de 500 USD și un loc în competiția PGL Bucharest Tavern Tales 2016, ce se va desfășura la DreamHack Bucharest, între 16-18 septembrie, unde premiile totale cumulează 25.000 de dolari.

 

Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).

Pentru a afla detalii, vă invităm să urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL:

 

www.pgl.ro

facebook.com/pglesport

twitter.com/pglesports


Partenerii principali ai Diviziei PGL, sezonul al II-lea, sunt Telekom România și Lenovo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.